Rijles Heiloo

Rijschool My Way voor rijlessen in Heiloo

Rijles in Heiloo en zoek je een flexibele, vertrouwde en goede rijschool? Die ook nog eens de leukste rijschool is van Heiloo en omgeving? Volg dan nu je rijlessen bij Rijschool My Way. Want –de naam zegt het al- bij ons gaat het volledig op jouw manier. Jouw rijstijl en leertempo bepalen hoe de rijlessen eruit komen te zien, en niet eventuele standaardschema’s. Heb je bijvoorbeeld last van faalangst, dan bouwen we de lessen rustig aan op en gaan we in kleine stapjes vooruit. In alle rust, tijd en met volledige aandacht voor jou. Ga je juist wat sneller, is dat ook niet erg. Dan schroeven we het tempo op. Het draait echt om ‘my way’ bij onze rijschool.

Goedkoop rijbewijs halen in Heiloo

Je rijbewijs goedkoop halen kan bij Rijschool My Way. Wij bieden je namelijk al een actiepakket aan van maar tien rijlessen voor €299! Pakketten die je op een later moment kunt kiezen zijn eveneens aantrekkelijk geprijsd. We maken het zo voor iedereen in de omgeving van Heiloo mogelijk om rijlessen te krijgen van een ervaren instructeur. Daarbij zijn de lessen in termijnen te betalen bij Rijschool My Way. Overigens kun je aan je lessen beginnen met een proefles, die na het afnemen van een van de pakketten geheel gratis is bij onze rijschool.

My Way rijschool in het kort:

I

Vertrouwd

I

Rustige instructeur

I

Meertalig

I

Persoonlijk

I

Flexibel

I

Maatwerk

I

Eerlijke tarieven

I

Gratis proefles

I

Spoedcursussen

I

Opfriscursussen

Meer weten over Rijschool My Way in Heiloo?

Rijschool My Way is de leukste autorijschool in Heiloo. Wij stemmen de lessen helemaal op jou af en hebben daarbij veel ervaring met het geven van instructie. Onze rijlessen geven we niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Somalisch en Engels. Meer weten over Rijschool My Way? Neem nu contact op met onze rijschool in Heiloo!

Gloriantstraat 54, 1813 LB Alkmaar