Rijles

Rijles in Alkmaar volg je bij
Rijschool My Way

Rijles in Alkmaar bij een flexibele, transparante en goede rijschool? Kom dan nu je rijlessen volgen bij Rijschool My Way. Wij zijn de rijschool waar het compleet op ‘jouw manier’ gaat. De rijlessen worden namelijk aangepast op jouw rijstijl en je leertempo. We hebben dan ook geen vaste standaardschema’s. Heb je wat meer tijd en aandacht nodig, omdat je bijvoorbeeld faalangst hebt, dan nemen we dat en gaan we in kleine stapjes vooruit. Pik je de lesstof sneller op, dan gaan we ook in een hoger tempo door. Het gaat allemaal op jouw manier bij My Way, rijschool in Alkmaar.

Opfriscursus autorijden bij
My Way Alkmaar

Heb je al jaren geleden je rijbewijs gehaald en durf je eigenlijk geen snelweg meer op? Ben je bang om in te parkeren en is de hellingproef in parkeergarages ook nog wel spannend? Of kom je misschien uit het buitenland en wil je je in Nederland veiliger op de weg voelen? Het zijn allemaal redenen als je in Alkmaar woont om rijlessen te volgen bij Rijschool My Way. Wij zorgen er met onze rustige manier van lesgeven voor dat je straks weer met een goed gevoel zelfstandig over de weg kunt in je eigen auto, na de opfriscursus in Alkmaar.

Spoedcursus in Alkmaar bij Rijschool My Way

Een spoedcursus autorijden in Alkmaar en omgeving kun je afnemen bij Rijschool My Way. Wij helpen je graag om op zo snel mogelijke wijze je rijbewijs te behalen. Dat begint met zes weken van tevoren de rijlessen in te plannen en het praktijkexamen bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen te reserveren. Het doen van een theorie-examen is op zo’n moment ook aan te raden. Bij My Way zijn we flexibel in de tijden en proberen we altijd te rijden op het moment dat jou het uitkomt. Dat is het voordeel van rijlessen bij de leukste rijschool van Alkmaar en omgeving!

Theorie-examen

Praktijkexamen

Tussentijdse toets

Faalangstexamen

Wil je ook rijles in Alkmaar op je eigen manier?

Kom dan rijlessen volgen bij Rijschool My Way!
Neem nu contact op voor een vrijblijvende proefles bij onze rijschool in Alkmaar.

Gloriantstraat 54, 1813 LB Alkmaar